Ungdomslägret 2020 – fulltecknat

 FNH Ungdom i samarbete med Lena Casselbrant och Mia Adler Westholm i Dalarnas distrikt bjuder in Sveriges ungdomar (upp till 26 år) till ett läger fyllt med nordsvenskar den 2-5 juli 2020 i Hedemora, Dalarna. 

Lägret anordnar vi för att öppna upp dörrarna för den yngre generationen, förmedla kunskap och gemenskap! Under fyra roliga och givande dagar ska vi skapa minnen för livet! 

Lägrets innehåll är i olika former av ridning, körning, uteturer, visningsträning, teori inom avel och uppfödning samt studiebesök. Kvällsaktiviteter, grillning och bad! 

Mat och logi ingår i lägeravgiften på 1000 kr, resekostnaden tillkommer som ni själva står för, men vi försöker ordna samåkning så gott det går. 

Anmälan görs till fnhungdom@outlook.com, minderårig behöver anmälas av målsman. När anmälan och betalning av lägeravgiften är gjord har du en plats på̊ lägret. 

Antalet platser är 10 st och vi ser att du som vill delta är medlem i föreningen alternativt ingår i ett familjemedlemskap. 

Vid anmälan vill vi ha uppgifter om följande: Namn, adress, personnr, medlems nr, förkunskaper, eventuella allergier samt hur du planerar att resa till lägret. Vid frågor kontaktar du Sofia Martinsson på̊ 076-843 88 19 eller maila till fnhungdom@outlook.com. Sista anmälningsdag är den 31 maj! 

Lägret är för stunden fulltecknat men du är välkommen att ställa dig i kö på reservplats.

Varukorg
Rulla till toppen