Årets Ungdom 2020

Det var ett väldigt svårt val för oss i ungdomsgruppen då många riktigt bra nomineringar kommit in, men till slut bestämde vi oss för denna, stort grattis Julia!

”Hej! Jag vill nominera Julia Andersson till 2020 års ungdom. Julia är 20 år, hon har hjälpt mig med mina hästar sedan hon var 13 år. Hon är trogen, noggrann, snäll, engagerad, duktig, kunnig och smart. I ur och skur kan man alltid lita på denna hästtjej.Hon rider bra, kör ansvarsfullt, visar proffsigt på premiering, leder tryggt på barnridning, sköter hela vår gård exemplariskt när vi är bortresta, är urstark, tar fint hand om barn, hjälper stabilt till på uppdragskörningar och mycket annat.Julia visade fram min Tyra f:2015 till Diplom 2018. Hon hjälpte Tyra och mig när vi genomförde KBI på 46 p. När katastrofen drabbade oss och Tyra dömdes ut pga artros och pålagringar i flertalet leder var Julia med henne in till sista andetaget. Julia stod som en fast klippa och stöttade Tyra när jag inte klarade av att vara med. Julia satt med hennes huvud i sitt knä efteråt och med stort lugn såg hon till att det blev ett värdigt slut.Just nu tränar Julia vår Strimma f:2018 för att visa henne på premiering i mitten av augusti. Lugnt, konsekvent och tydligt visar hon Strimma hur man gör. Tillsammans jobbar vi med Strimmas inkörning, vi är samspelta och behöver inte prata särskilt mycket. Vi vet vad som ska göras och Julia är väldigt lätt att arbeta med.Ofta hittar jag Julia sittandes ute i hästhagen. Hon har alltid ett leende till övers. Hästarna blir lugna av hennes hantering och beröring, hon tar sig tid att prata med våra barn, hon leker gärna med barnen på ridskolan där jag jobbar. Hon är en god förebild för vilken gren inom häst man än sysslar med.Ja, hon är en riktig HÄSTTJEJ och jag är STOLT över att ha henne i mitt nordsvenska team. Hälsningar Marika Eriksson”

Varukorg
Rulla till toppen