FNH Ungdom

FNH Ungdom hanterar frågor som rör ungdomarna i Föreningen Nordsvenska Hästen och jobbar nära föreningens styrelse för att bevaka den yngre generationens intressen. Fler uppdrag är att bemanna föreningens monter vid evenemang, att fungerar som bollplank för de ungdomsansvariga ute i distrikten.

Distriktens ungdomsansvariga

De flesta distrikt har en ungdomsrepresentant. Är du yngre och känner att du vill engagera dig i föreningen, eller haka på någon aktivitet som ser intressant ut, kontakta ditt distrikts ungdomsrepresentant!

Klicka här om du vill ladda ner listan som pdf.


Årets ungdom 2024!

Välkommen att nominera vem du tycker ska lyftas fram som Årets ungdom 2024!Vi vill lyfta…

Läs mer

Årets Ungdom

För att lyfta fram engagerade ungdomar i landet delar Föreningen Nordsvenska Hästen årligen ut utmärkelsen Årets ungdom. Priset består av ett års medlemskap i föreningen, ett ekonomiskt bidrag och diplom. Årets ungdom är en person som är 26 år eller yngre och som älskar vår fina hästras samt visar stort intresse och engagemang för den och dess framtid. Dessutom värnar Årets ungdom om en god gemenskap kring den nordsvenska brukshästen. För att utses till Årets ungdom behöver man inte vara medlem i föreningen.

Skicka in din motivering till fnhungdom@outlook.com

Ungdomsläger

Träffa nya kompisar och häng med härliga nordsvenskar!Varje år anordnar FNH Ungdom tillsammans med en lägervärd/distrikt det populära ungdomslägret. Håll utkik på hemsidan och i tidningen inför kommande läger så du inte missar din plats!

Varukorg
Rulla till toppen