Ungdomsläger 2021

FNH Ungdom i samarbete med Emma Norén och Ulf Magnusson i Kronobergs distrikt bjuder in Sveriges ungdomar (upp till 26år) till ett läger fyllt med nordsvenskar den 17-20 juni i Moheda, Kronoberg. Sista anmälningsdag är den 31 maj!

OBS – Pga. rådande Covid-19 pandemi kan lägret ställas in med kort varsel.

Lägret anordnar vi för att öppna upp dörrarna för den yngre generationen, förmedla kunskap och gemenskap! Under fyra roliga och givande dagar ska vi skapa minnen för livet!

Lägrets innehåll är i olika former av ridning, körning, uteturer, visningsträning, teori inom avel och uppfödning mm. Kvällsaktiviteter, grillning och bad!

Mat och logi ingår i lägeravgiften på 1000 kr, resekostnaden tillkommer som ni själva står för, men vi försöker ordna samåkning så gott det går. Det är bra reseförbindelse, 1 mil till Alvesta tågstation och 2 mil till Växjö flygplats.

Anmälan görs till fnhungdom@outlook.com, minderårig behöver anmälas av målsman. När anmälan och betalning av lägeravgiften är gjord har du en plats på lägret.

Antalet platser är 8st och vi ser att du som vill delta är medlem i föreningen alternativt ingår i ett familjemedlemskap.

Vid anmälan vill vi ha uppgifter om följande: Namn, adress, personnr, medlems nr, förkunskaper, eventuella allergier samt hur du planerar att resa till lägret.

Vid frågor kontaktar du Sofia Martinsson på 076-843 88 19 eller maila till fnhungdom@outlook.com

Välkomna till ett härligt hästigt läger!

Varukorg
Rulla till toppen