Dressyr med Nordsvensk brukshäst-Clinic

Dressyr med Nordsvensk brukshäst
– En clinic för dig som vill rida/ tävla dressyr med din kallblodiga häst.

Välkommen till Ringsjöortens ryttarförening lördagen den 2 september kl 13.00 Vi startar clinicen i cafeterian där vi går igenom dressyrens grunder utifrån perspektivet att utbilda och träna en häst som inte är avlad för dressyr i första hand. Vi går också igenom lite tips på hur man få högre poäng vid själva tävlingen. Efter det går vi ut i ridhuset och tittar på hur kunskapen kan omsättas i praktiken genom att titta på ett antal ekipage på olika nivå.

Instruktör är Anna Walter, som på egenutbildad häst är placerad i svår klass och tävlat upp till Intermediär A. Hon är också placerad i flera unghästchampionat och har tävlat ytterligare ett antal hästar i MsvB. Sen ett år tillbaka är hon ägare av en fyraåring nordsvensk brukshäst vilket ger henne ovärderlig kunskap om rasens förutsättningar för dressyr.

Detta är en clinic för alla som är intresserade av att skapa en bra grund för sin häst och kan förhoppningsvis väcka ett intresse för att rida eller tävla i dressyr om det inte redan finns 😊

Kostnad 100kr per person
Betalas till FNH Skåne via Swish: 1233648391
Betalning gäller som anmälan

Vi vill också passa på attt tipsa om att Södra Sallerups ryttarförening anordnar en Pay and Ride dressyr den 24 september som särskilt bjuder in hästar av kallblodstyp. Deltar du på clinicen och sen rider en start på denna tävling bjuder FNH Skåne på startavgiften! Godkänt resultat kan användas som kval till SM för nordsvensk brukshäst.
Här kan du anmäla dig till Pay and Ride
https://tdb.ridsport.se/meetings/70705
*Startavgiften återbetalas efter uppvisande av protokoll.
Kontaktpersoner

Anna Walter anna@annadressyr.se
Sara Käck sarakack81@hotmail.com

Varukorg
Rulla till toppen