Clinic- dressyrträning i praktiken

Välkommen på dressyrclinic lördagen den 30 december kl. 13.00. Vi startar clinicen i cafeterian där vi först kort går igenom målet med dressyr för att sedan gå över till hur vi kan analysera den egna hästen och utifrån det göra en långsiktig plan och välja bra övningar för utveckling. Efter det går vi ut i ridhuset där instruktören rider först sin egen Nordsvenska brukshäst och sitter sen upp på en ny bekantskap (nordsvensk brukshäst) Med dessa två hästar diskuterar vi träningen i praktiken och hur man analyserar och löser de situationer som uppkommer både under ett pass och över tid.

Clinicen arrangeras av Föreningen Nordsvenska Hästen i Skåne men är öppen för alla som är intresserade av att lära sig mer om att rida och träna dressyr.

Instruktör är Anna Walter, som på egenutbildad häst är placerad i svår klass och har tävlat upp till Intermediaire A. Hon är också placerad i flera unghästchampionat och har tävlat ytterligare ett antal hästar i MsvB. Sen ett år tillbaka är hon ägare av en fyraåring nordsvensk brukshäst vilket ger henne ovärderlig kunskap om rasens förutsättningar för dressyr.

Kostnad. Medlem: 100kr, icke medlem 150kr
Betalas till FNH Skåne via Swish: 1233648391
Betalning gäller som anmälan

Kontaktperson: Anna Walter anna@annadressyr.se

Varukorg
Rulla till toppen