Välj en sida
Torp-Utina 23345 regnr.22-04-0004
45 000,00kr
ej moms
Födelseår
2004
Kön
Sto
Färg
Brun
Mankhöjd
156cm
Mor
Torp-Unsi 22240
Morfar
Visad på premiering som:
4-åring, Inte visad
Hästen har utfört
KBI
Stamboksförd
Avelsvärdebokstav
B
Beskrivning

Torp-Utina, av mig kallad Tina, är ett nyfiket och framåt sto. Hon har gått för massor av olika dragredskap genom åren så som harv, slåtter, dragkälke och snöplog. Själv har jag ägt henne sedan 2009. Jag har kört henne på hobbynivå med vagn, potatissättare och släde. Lite skogsriden.

På grund av min tidsbrist och familj har hon de senaste åren inte varit igång alls utan främst tjänat som en god medarbetare genom att blir ompysslad i det psykosociala arbetet som bedrivs på gården. Älskad av alla med sin fina personlighet. Snäll och van vid barn och olika djur. Att blir körd kan ibland vara så roligt att hon upplevs lite het. Men jag har aldrig upplevt henne som dum eller tjurig. 

Tina är ingen nybörjarhäst, men jag unnar henne att komma till en plats där hon åter kan bli använd. Hon tycker det är roligt att dra och upplevs som lite energisk. Att sätta igång henne igen kräver lite av en omstart för att hon ska hålla, och då jag inte tar mig den tiden, eller har rätta kunskapen, väljer jag att sälja henne och hoppas finna ett nytt och framför allt rätt hem till henne. Hon har haft föl tidigare innan jag köpte henne.

Hon är van vid stora naturhagar med mycket utevistelse. Lätt att ha på stallgången. Trevlig och social. 

För den som kan sina stamböcker kommer Utina ur “Dockastammen”. Uppfödare Gunvald Hultinsson, Korsberga.

Pass och chippad. 

Säljes endast till rätt hem. Nå mig bäst på mail, eller telefon efter kl 13 (om vardag).

Kontakta säljare