Välj en sida
Län
Södra Älvsborg
/
Anne-Mo 22-09-0112
63 000,00kr
ej moms
Födelseår
2009
Kön
Sto
Färg
Brun
Mankhöjd
155cm
Visad på premiering som:
3-åring, Inte visad
Hästen har utfört
KBI
Visad med diplom som 3-åring
Nej
Beskrivning

Har nu tagit mitt livs svåraste beslut, att sälja min bästa vän då vi vill olika. Jag har ägt henne i 7 år och insett att hon är för stor och för svår för mig. Det är inte rättvist mot henne att gå och drälla i hagen. Hon vill utvecklas!

Hon är ett fint sto e: Moklompen u: Anja ue: Aron. Visad som treåring med 36p och KBI med 23p. Inkörd men inte körd hos mig. Hon är körd för vagn hos förra ägaren. Jag har provat lunningsbåge och släpsax strax efter jag köpte henne, finns på film.

Hon är tränad mycket från marken NH och belöningsbaserat. hon tycker är detta är roligt och lär sig fort. Ridit endel trailbanor och bruksridning. Dom senaste två åren har vi tränat och ridit grunderna i westernridning för tränare. Tycker att det funkat bäst för oss.

Hon är mycket miljötränad och verkligen helt orädd för det mesta. Går med kor som grannar.

Anne-Mo är en dam med stor personlighet och vilja. Bestämd men snäll och mysig. Hon är inte stark men bekväm. Kan hon komma undan träning så gör hon det. Kan bli lite ivrig vid uteritter och bockig, mest med andra hästar. Kan även bocka på banan. Hon går bra att rida ut på med sällskap. Har även haft med min ponny som handhäst. Älskar rutiner! Blir lite stressad av att bli lämnad ensam i hagen. Går bättre att vara själv i stallet, gnäggar lite. Snäll mot andra hästar. Hon är snäll att lasta om man tar det lugnt och inte stressar. Hon går på lösdrift och har gjort i hela sitt liv. Tänderna kollades för ett år sedan, drog ut en vargtand.  Skodd fram under vår/sommar. Snäll att skos, duschas, klippas och skötas. Hon har just nu några kilo för mycket då jag inte ridit så mycket det senaste året (Pga graviditet)

försäkrad hos Agria

Hon är ingen nybörjarhäst!

kan skicka mer filmer eller bilder vid intresse.

vill du veta mera eller intresserad hör av dig till min mejl emmis106@hotmail.com eller mobil 070-3771161

Kontakta säljare
Emma Määttä
Södra Älvsborg