Välj en sida

Körtur Brattforsheden

Nordsvenska hästens dag den 6:e juni firar vi med en gemensam tur på Brattforsheden! Nu är det en tradition – tredje året vi gör denna tur!
Välkomna till Kajsa Lander, Lönngården i Sutterhöjden, samling kl 10. Vi ger oss ut på en tur som går genom de två byarna Sutterhöjden och Fageråsen och genom fin tallskog på Brattforsheden, inklusive fikapaus räknar vi med att turen tar ca 2.5-3 timmar. Underlaget är asfalt, grusväg och sandväg. Vägen är tillräckligt bred för att ta sig fram med vagn, så de som vill köra gör det och de som vill rida gör det.

Vi stannar efter halva vägen och fikar. Ta med fika/lunch (tyvärr får vi inte göra upp eld, då vi befinner oss i naturreservatet och där får en bara elda på iordningställa grillplatser, så ta med smörgås/kall mat som du kan äta utan att grilla på det först). Ta också med lite hö till din häst.
Där vi stannar för att rasta kommer det finnas vatten till hästarna. Höet du tar med till din häst kan få skjuts på en vagn.

Jag (Kajsa) har en rockard att låna ut om nån vill låna.

Välkomna!

Anmäl dig till Kajsa senast 4/6 om du ska med, 070-2208032
(Ang Covid-19: Vi hoppas på att de nya restriktionerna som kommer 17 maj innebär lättnader så att vi kan vara fler än åtta. Vi kommer följa restriktionerna så det kan innebära att bara ett visst antal kan vara med eller att vi får dela upp gruppen i delar. Vi återkommer till detta, håll utkik här på vår fb sida.)

Taggar:

Datum

jun 06 2021
Expired!

Tid

10:00 - 14:00
Kategori

Arrangör

FNH Värmland
QR Code