Välj en sida

Inbjudan digitalt möte för stoägare som inte eller sällan betäcker sina ston

Tid: Torsdagen den 10 mars kl. 19.00-20.30
Plats: Digitalt videomöte genom Skype – du kopplar upp dig via din dator eller telefon. Du för en länk till mötet via e-post när du har anmält dig!
Observera att detta är ingen kurs utan en samtalsträff för personer som äger 1-3 nordsvenska ston i fertil ålder (3-15 år) som valt att inte betäcka eller betäcker sällan.
Vill du vara med och hjälpa oss?  

Under hösten 2021 efterlyste vi personer som äger 1-3 nordsvenska ston i fertil ålder (3-15 år) som valt att inte betäcka eller betäcker sällan. Man behöver inte vara medlem i FNH. Ett fåtal har hört av sig och vill delta i denna grupp och vi hoppas på några fler. Tanken är att samtala i ämnet och få en ännu djupare inblick i varför hästägare väljer att inte betäcka sina ston eller varför man betäcker sällan. Vi uppskattar ert deltagande!

Bakgrund
2020 genomförde föreningen en omfattande enkätundersökning för att få en närmare inblick i användandet och hållningen av den nordsvenska brukshästen. Enkätsvaren har gett oss ett bra underlag för vilka områden vi behöver fokusera på för framtida arbete.
Att utläsa av svaren i enkäten så betäcker 45 % sina ston vart tredje år eller mer sällan. Följdfrågan svar på vad den främsta anledningen eller hindret till att man inte betäcker har gett oss en god inblick i ämnet men nu vill vi djupdyka i den för att se vad vi som förening kan göra för att främja att fler väljer att avla på sina ston.
Mötet kommer att hållas som videomöte via Skype. Lathund till Skype bifogas. Önskas ett testmöte innan går det att ordna. Meddela i så fall detta!
Så här anmäler du dig:
Vill du vara med och hjälpa oss? Skicka ett mail till pr@nordsvensken.org där du anmäler dig genom att presenterar dig själv och dina hästar. Länk till mötet kommer på e-post till dig några dagar innan mötet. Sista anmälningsdag är den 7 mars 2022.

Datum

mar 10 2022
Expired!

Tid

19:00 - 20:30
Kategori

Arrangör

Föreningen Nordsvenska Hästen
E-post
fnh.riks@nordsvensken.org
Webbplats
nordsvensken.org
QR Code