Välj en sida

Inbjudan digitalt möte för stoägare

Till stoägare

Inbjudan digitalt möte för stoägare

Tid: Torsdagen den 28 april kl. 19.00-20.30
Plats: Digitalt videomöte genom Skype – du kopplar upp dig via din dator eller telefon. Du för en länk till mötet via e-post när du har anmält dig!

Nu kör vi möte nummer två! Det blev väldigt bra diskussion under första mötet med ämnet varför man inte betäcker sitt sto och önskan om uppföljning fanns. Under förra mötet pratades det om att hålla samtal med hingsthållare och uppfödare och därför är tanken med detta mötet att vi sätter samman frågor att ställa till såväl uppfödare som hingsthållare.
Frågorna blir grund till artikelserie i medlemstidningen och förhioppningsvis även digital träff med utvalda uppfödare/hingsthållare.

Även detta mötet kommer att läggas ut inbjudan så att fler som uppfyller kriterierna kan delta och dela med sig av sina erfarenheter.

Bakgrund
2020 genomförde föreningen en omfattande enkätundersökning för att få en närmare inblick i användandet och hållningen av den nordsvenska brukshästen. Enkätsvaren har gett oss ett bra underlag för vilka områden vi behöver fokusera på för framtida arbete.
Att utläsa av svaren i enkäten så betäcker 45 % sina ston vart tredje år eller mer sällan. Följdfrågan svar på vad den främsta anledningen eller hindret till att man inte betäcker har gett oss en god inblick i ämnet men nu vill vi djupdyka i den för att se vad vi som förening kan göra för att främja att fler väljer att avla på sina ston.

Kriterier för att delta
Du som äger 1-3 nordsvenska ston i fertil ålder (3-15 år) som valt att inte betäcka eller betäcker sällan. Tanken är att samtala i ämnet och få en ännu djupare inblick i varför hästägare väljer att inte betäcka sina ston eller varför man betäcker sällan. Vi uppskattar ert deltagande!

Mötet kommer att hållas som videomöte via Skype. Lathund till Skype bifogas. Önskas ett testmöte innan går det att ordna. Meddela i så fall detta!

Så här anmäler du dig:
Mejla pr@nordsvensken.org eller ring/sms 0708-77 05 58. Glöm inte att uppge din e-postadress. Länk till mötet kommer på e-post till dig dagen innan mötet. Sista anmälningsdag är den 27 april 2022.

Ha en bra dag!

Emma Norén och Jessica Rytter
PR-ansvariga
Föreningen Nordsvenska Hästen

E-post pr@nordsvensken.org
Hemsida www.nordsvensken.org

Datum

apr 28 2022
Expired!

Tid

19:00 - 20:30

Platser

Digitalt

Arrangör

Föreningen Nordsvenska Hästen
E-post
fnh.riks@nordsvensken.org
Webbplats
nordsvensken.org
QR Code