Vill du ha din annons här?
Skicka ett mail med din text och en bild eller två till
webred@nordsvensken.org

***************************************

TROJA 
Nordsvensk brukshäst f -17 e. Major u. Tyra  e. Ramsvik Prins
Mycket välhanterad och lugn unghäst. Varit med på mycket och ibland långa promenader i skogen. Van att stå bunden vid bindbom. Lugn att sko och lasta. Van att åka transport. Inkörningen är påbörjad och fortgår. Van vid sele och bett. Tömkörd. En häst med stor kapacitet.
Mormor Henny har många meriter från brukstävlingar. Bl a är hon nordisk mästare i skogsköring. Tävlat både brukskörning och skogskörning på DM och SM. Mamma Tyra är B-premierad med 39 p. Lugn och fin att köra och rida.
Pris: 30 000 kr (Med ökad utbildningsnivå stiger priset.)
Ägare och säljare är Ole Halse BorlängeTel nr 073-988 47 39

Troja

**********************************************

TORA
Nordsvensk brukshäst f. 190521  e. Bäckens Brolle u. Tyra e. Ramsvik Prins
Välhanterad och trevlig fölunge. Har gått brevid mamma i körning med kälke och vagn. Även vid ridning. Avmaskad och regelbundet verkad. Van att ha sele på sig. Är chipmärkt och har pass. Pappa är använd i all slags jordbrukskörning, skogskörning och inomgårdskörning. Mamma är lugn och fin vid körning och ridning. B-premierad med 39 p. Säljes till någon som är intresserad av att använda henne till körning men även ridning.
Pris: 25 000 kr 
Ägare och säljare Lena Casselbrant, Hedemora Tel nr 070-289 55 92

Tora
Tora

***********************************************

Timra 22-16-0023

Sto, född 2016 e. Thrim 1957, u. Tindra 23762 ue. Obelisk 1857

Litet, nätt sto söker en trygg och lugn ”människa/ägare” som vill hjälpa henne vidare till att bli en bra kör- och ridhäst.

Timra är under inkörning och allt kring inkörningen har gått bra så här långt. Timra är bekväm med sele, redskap, annan utrustning och oljud/skrammel kring henne när hon är i en miljö som hon känner sig trygg i. Hon är körd med linor och skaklar, har harvat en del på ridbanan och är körd med kälke och lite med rockard. Hon är körd i ”par” med andra hästar, dvs gått vid sidan med egna tömmar men utan att dra vagnen, vilket går bra.  Hon har haft sadel på utan problem och gått med som handhäst vid ridturer, även sutten på vid enstaka tillfällen utan problem. Hon behöver mycket träning i nya miljöer och på att vara själv i den miljön tillsammans med en trygg ledare. Hon kan bli osäker när hon hamnar i nya situationer och på nya platser. 

Låter detta intressant kontakta Katarina Rosén (ägare) på 070-531 78 34 eller Lena Casselbrant (som har Timra på inkörning) på 070-289 55 92.

Pris diskuteras med seriösa spekulanter.

Timra
Timra

***************************************************